Elämää sumuisessa mielessäni

Runoilija Onnenapila

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.4.2007
Viimeksi paikalla: 30.5.2022 21:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tärkein on rakkaus!
 

Unesta heränneenä katson tyhjää paikkaa sängyssä,
Vain kuoppa minusta on patjaan painautunut.
En usko että tulet enää
Se kerta oli viimeinen

Toivoin sinulle kaikkea hyvää vaikka olisin halunnut raadella sinut vereslihallle.

En tunne enää edes itseäni.
Olen kuin kalpea haamu sumuisessa horisontissa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot