Haaveita

Runoilija Onnenapila

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.4.2007
Viimeksi paikalla: 30.5.2022 21:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tärkein on rakkaus!
 

Toivon saavani sinut syliini ja
antavan sinulle kaiken rakkauden.

Sen rakkauden ja turvan mitä en itse aina saanut.
Ei tarvitse sinun pelätä eikä murehtia.
En sinun koskaan antaisi itkeä yöllä yksinäisyyttäsi.

Voisit mennä vain elämässä eteenpäin ja rakastaa.
Juosta koulusta kotiin ja nukahtaa rauhassa syliini.

Olisit minun tärkein haaveeni mitä ei ole vielä kukaan tuhonnut.

Olet kaunis.Olet osa meitä. Minä odotan sinua jo nyt.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot