Arpia

Runoilija Onnenapila

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.4.2007
Viimeksi paikalla: 30.5.2022 21:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tärkein on rakkaus!
 

Arvet vartalolla.Kertovat kaiken.Vaikka ne ovat piilossa muilta.Tiedän niiden olemassaolon.

Arvet, jotka vuosia ovat syventyneet, toisaalta pehemenneet.

Elämä näyttää oikeat kasvonsa vain harvoin ja silloinkin ne peitttyy kyyneliin.

Vaikka minua on mätkitty koko elämä ,elämä itse mätkii minua joka sekuntti. En parane tästä koskaan...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot