Kuuraa ja jäätä

Runoilija Onnenapila

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.4.2007
Viimeksi paikalla: 30.5.2022 21:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tärkein on rakkaus!
 

Aamulla maa oli valkea.
Kuura peitti alleen kaiken.

Peitti valkeudellaan rosoiset kivet pihamaan.

Kylmyys tuntui ikkunan läpi poskeani vasten,kun
jäin siihen katsomaan.

Tunsin kätesi olkapäilläni.
Otit minut lämpimään syliisi.

Olimme hetken kahden.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot