joka ikinen hetki ajattelen sinua

Runoilija halinalle

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hukkasin sanani, Hukkasin kirjotukseni, Mieleni tyhjeni. En saa enään mitään aikaiseksi
 

Joka päivä olet mielessäni
Joka tunti vuodatan kyyneleet tähtesi
Joka minuutti haluan sinut takaisin
Joka sekuntti tiedän että olisin rakastanut sinua enkä olisi tahtonut ikävöidä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot