Nikotiini vs. Rakkaus

Runoilija Bianco

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ku osais joskus kirjoittaa..
 

Keuhkoni jo tervaa tihkuen
Savun tanssia katselen
Kurkkua kiduttamalla, polttamalla
Ajatuksiani ruokin.

Yöllä tässä ulkona istuen, miettien..
Elämässäni kaksi asiaa joist riippuvainen olen
Sinä ja tämä

Mut ei rakkaudesta varoitettu lailla tupakan..
Ohjeita sanoitan:

Rakkaus aiheuttaa kipua

Pyydä apua sydänsurujen lopettamiseen
Soita..

Rakkaus aiheuttaa riippuvuutta, älä aloita

Vuonna 2000 liikenteessä kuoli 7000 ihmistä. Vuosittain 29 kertaa enemmän kuolee rakastuneena

Älä pakoita läheisiä kuulemaan sydänsuruja

Njäh, minne nekin ohjeet kirjoittaisi, tänne kai..

Tarjolla voisi olla kevyt rakkautta joka sisältää pieniä pusuja tai vahvempaa punaista rakkautta sisältäen kiihkeitä suudelmia. Kemiaahan tää kaikki.. riippuvuus.

Tupakan himoni laannuttua,
kömmin viereesi halimaan.
Niitä teki jo mieli.

Selite: 
Heh, no ei tästä nyt runo tullut mut mulle omaa hauskaa ajautusten virtaa. Eli lopettakaa ihmiset.. tupakointi siis!! =)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot