Viel laulan

Runoilija Bianco

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ku osais joskus kirjoittaa..
 

Viel´ tuulessa äänesi kuiskaa
mäntymetsiin jäi pysyvä, rakastunut
Pauhuksi meren aaltoihin
katseesi hiljaisuuteen tyynen
sanasi pintaan välkehtivään

Mut vielä
laulan meren jäähän
huomennakin, ikuisesti..

Selite: 
:l
Kategoria: 
 

Kommentit

Positiivinen runo. Pidän.
Onnea tänään.

 

Käyttäjän kaikki runot