Jos

Runoilija Broitsu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen horoskoopiltani vaaka, joten minun pitäisi olla tasapainoinen. Jostain syystä tämä vaaka taitaa olla rikki. Se vaappuu puolelta toiselle eikä oo ikinä tasapainossa. Tarvitsisin vastapainon siihen toiseen kuppiin niin saisin taas vakautettua itseni.
 

Jos...
Jos...
Jos en olisi tavannut sinua.
Olisin säästynyt monilta kyyneliltä.
Olisin ehkä saanut elämäni järjestykseen.
Olisin voinut löytää ihmisen, joka rakastaa
minua kokonaisena.
En olisi pahoittanut mieltäni sanomisiesi takia.
Ei olisi tarvinnut miettiä mitä tein väärin.
En olisi haaveillut asioista, joita et olisi kuitenkaan
pystynyt minulle tarjoamaan.
Tiesinhän minä sen mitä sinulta saan, mutta salaa
haaveissani toivoin enemmän. En halunnut
uskoa, että se mitä minusta halusit, oli niin
pinnallista ja kylmää. Käytit minua vain hyväksesi.
Et olisi ikinä voinut minua rakastaa. Rakastit toista.
Rakastit omaa naistasi, jonka kanssa halusit jakaa maailmasi.
Naistasi, jonka takia olisit hakenut vaikka kuun taivaalta. Naistasi,
jota petit minun kanssani.

Selite: 
Tää on omistettu sille yhdelle "todella ikävälle" miehelle, joka on satuttanut ja rikkonut, mutta kenelle en vain pysyty sanomaan hyvästi.
Kategoria: 
 

Kommentit

Just niin tota... Elämä on aina välil tämmöst ja tommost, mut tuttuja tunteita runossasi...:)

 

Käyttäjän kaikki runot