Jotain taisi tapahtua

Runoilija Broitsu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen horoskoopiltani vaaka, joten minun pitäisi olla tasapainoinen. Jostain syystä tämä vaaka taitaa olla rikki. Se vaappuu puolelta toiselle eikä oo ikinä tasapainossa. Tarvitsisin vastapainon siihen toiseen kuppiin niin saisin taas vakautettua itseni.
 

Kauaa tää onni kestänyt ei
Sä suunnittelit meille jo tulevaisuutta
Olit varaamassa meille yhteistä lomamatkaa
Piirsit paperille talon, jonka jonain päivänä meille rakennat

Maattiin sängyssä ja keksittiin jo lapsille nimiä
Määräkin jo päätettiin
Esikoista jo melkein yritettiin

Lähdin onnellisena kotiin

Eilen yritin soittaa sinulle
Laitoin viestiäkin
Miksi et vastaa?
Miksi?

Onko jotain tapahtunut?

Taisit jutella exäsi kanssa
Taidat haluta yrittää hänen kanssaan vielä uudelleen
Teillä on jo lapsi
Teillähän on jopa se talokin
Teillä on jo kaikki valmiina

Mutta miksi sitten suunnittelit tulevaisuutta kanssani?

Selite: 
Miksi sä et voinut vastata? En tiedä vieläkään mitä oikeasti tapahtui...
Kategoria: 
 

Kommentit

surullinen runo ikävistä asioista.

 

Käyttäjän kaikki runot