Viimeinen päivä

Runoilija Senturia

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 22.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Everything happens for a reason
 

Miten voikaan joskus olla niin vaikeaa
Että tuntuu ettei tule enää päivää seuraavaa
Mulla on sua taaskin ikävä
Haluisin tuntea sun kosketuksia ja läheisyyttä
Tule tänne ja eletään elämä yhdessä
Toivottavasti sä rakastat mua
Mä ainakin rakastan ikuisesti sua

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Siinä on sellaista vakuuttavuutta, pääväisyyttä, että se tekee siitä vakuuttavan.

 

Käyttäjän kaikki runot