Luoksesi

Runoilija Senturia

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 22.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Everything happens for a reason
 

Tein kaikkeni sinun vuoksesi
Mutta sekään ei riittänyt
Että olisin päässyt luoksesi
Nyt yksinäisyys painaa mieltä
En halua olla erossa sinusta hetkeäkään
Vain ajatukset yhdistävät tällä hetkellä meitä
Jos en voi sinua koskettaa
Tuntuu kuin maailma vois romahtaa
Edes unelmissa ollaan kahden
Ajattelen sinua ja tunnen rakkauden

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Olet Tuskarockin kaksoisolento.
Otan osaa.

kaunis..aivan ihana! tosi ihana!!!!!!!:)

mmm...surullista...pidin :)

voi :) tosi nätti!

 

Käyttäjän kaikki runot