Oheistappiot

Runoilija Senturia

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 22.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Everything happens for a reason
 

Suuria tunteita
Kun käydään kamppailua
Elämästä ja kuolemasta
Särkyneet rauniot savuaa
Etulinjassa joukkoja mustanaan
Odottaen käskyä johtajan
Ylipäällikön mahtavan
Joka linjat piirtää kartalle
Käskee tuhovoimansa
Siirtymään rajalle viimeiselle
Jäljelle jää pölyä ja ruudin katkua
Irronneita raajoja
Pirstoutuneita elämän alkuja
Oheistappioita

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin kuvaava runo ja hyvä. En muuta osaa sanoa.

Vau!

Jotain tällaista mäkin haluan saada joskus paperille. Pystyt niin hyvin kuvaamaan sen mielettömyyden, joka tuolla vallitsee..

Hyvät synttärit muuten myös :)

Osuvasti kuvaat, ainakin tällaisen sotaa näkemättömän mielestä.

Tuo lopetus tuo runoon tietynlaista raivoa, kritiikkiä siitä mikä on raaka totuus: sota ei yhtä miestä kaipaa, kaatuneet ovat vain suuria numeroita tilastoissa. Kuitenkin jokainen numero on ihminen, yksi ainutlaatuinen menetetty elämä.

 

Käyttäjän kaikki runot