working title

Runoilija Trew

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.5.2004
Viimeksi paikalla: 29.3.2018 21:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on joskus jotain outo ja tuntematonta..
 

Avaan silmäni ja makaan vuoteella,
yksin, ajatuksissani
Mietin sua.
sun viattomia silmiäs,
sun hymyilevää suutasi,
helliä sanoja joita kuiskailet minulle.
Tummien hiusten kehystämiä kauneimpia kasvoja
jotka tiedän.
Kuvittelen sinut viereeni ja yritän puhua
mutta se on vaikeaa.
kauneutesi mykistää minut.
Viimein saan kaksi sanaa suustani.
Kaksi sanaa jotka kuiskaat takaisin.
Rakastan Sinua

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ding ding ding ding! Osu ja uppos! Söpö runo. Ihanan rehellinen.

ihana...löööööv <3
Kaunista runoilua.

on se niin herttasta! Taas ku on nähny miten ihmiset ympärillä rakastuu ni sydän vallan sulaa myötäilosta!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Trew Heräämisen ilo 4.5.2007 4 Runo
Trew siivetön kevät 4.5.2007 1 Runo
Trew kaiverrus 18.4.2006 3 Runo
Trew What is love 26.9.2005 1 Runo
Trew Ghost of my life 22.8.2005 1 Runo
Trew kaipaus 17.8.2005 0 Runo
Trew working title 1.8.2005 3 Runo
Trew sanoja 1.8.2005 0 Runo
Trew odotus 1.8.2005 0 Runo
Trew Ujosta sininen 14.6.2005 1 Runo