kaipaus

Runoilija Trew

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.5.2004
Viimeksi paikalla: 29.3.2018 21:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on joskus jotain outo ja tuntematonta..
 

Kaipaan sua
kovasti.
vaikka kohta tapaamme
kaipaan sua koko ajan enemmän.
Haluan kuulla susta koko ajan
olla lähelläs. vieressäs.
niin kuin saan olla kun tapaamme.
haluan olla niin koko ajan
koko ajan vieressäsi, lähelläsi
kuulla sun äänes. tuntea sun kosketukses
olla vain vieressäsi
ja kertoa että en ole menossa koskaan pois
että olen tullut jäädäkseni
haluan olla luonasi aina ja ikuisesti.
enkä koskaan mennä pois..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Trew Heräämisen ilo 4.5.2007 4 Runo
Trew siivetön kevät 4.5.2007 1 Runo
Trew kaiverrus 18.4.2006 3 Runo
Trew What is love 26.9.2005 1 Runo
Trew Ghost of my life 22.8.2005 1 Runo
Trew kaipaus 17.8.2005 0 Runo
Trew working title 1.8.2005 3 Runo
Trew sanoja 1.8.2005 0 Runo
Trew odotus 1.8.2005 0 Runo
Trew Ujosta sininen 14.6.2005 1 Runo