Siipiesi suojiin (Iinalle from Katri)

Runoilija valerie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.5.2004
Viimeksi paikalla: 27.11.2016 9:20

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sun silmiisi hukun ja omani suljen, käyn matkaa, läpi aikojen kuljen. En tunne kipua, en tuskaa, kun aallot mua ääriin mukanaan kuskaa. Siinä seisot vierelläni, oma kaunis enkelini, minä en tieltäni turhaan eksynyt on hyvä olla tässä ja nyt.
 

Sain vihdoin levähtää,
painaa pääni höyhentyynyyn
ja untuvapeiton vedin päälleni
ja pääsin viimein
siipiesi suojiin.

Sanoilta ei löytynyt merkitystä,
ei laululta melodiaa.
Olisiko taivas ollut musta,
kun putosin alaspäin?

Niin lentoon nousimme yötaivaalle,
tähtien joukkoon
ilman häivähdystä
menneestä.

Sinä käänsit katseesi minuun,
hymyilit ja minä
katsoin sinuun ja
hymyilin takaisin.

Kosketin höyhenpeitettä,
vain pehmeää pintaa,
unikuvaa, jota en saanut mielestäni,
niinpä kokeilin,
olisiko minullakin siivet.

Käännyin ympäri, enkä nähnyt
valkoisia sulkia, mutta löysin siivet,
mustat kuin yö ja pimeys
häilyi mielessäni.

Tuijotin peilikuvaa, käännyin
ja näin siipeni, vielä niin pienet,
niin mustat ja nyt mietin
muuttuisiko väri myöhemmin.

Sinä jaksat nauraa minulle,
typerille ajatuksilleni, kerrot vain
syntyneeni mustasiipiseksi
ja jokin minussa
haluaa kadota pois.

Mitä vikaa mustissa siivissä?
Ei mitään, ne ovat jopa paremmat,
mutta miksi minä
sain ne selkääni?

Aloin tottua ajatukseen
olla erilainen ja hymyilin,
sillä olin onnellisempi
kuin muut.

Sinä tulit luokseni, kertoen,
että olit värjännyt siipesi,
koska halusit niin kovasti
olla samanlainen.

Sinä itkit, kerroit
kuinka olin avannut silmäsi
ja uskalsit itsekin
olla erilainen.

Minä hymyilin ja tartuin käteesi,
me olimme samanlaisia, en ollutkaan yksin,
joku oli minua varten, joku lohdutti minua
ja minä puolestani
päästin sinut siipieni suojaan.

Nyt nuku, valkosiipinen sisareni!

Selite: 
Iinalle from Katri. Friends, astralsisters. Always <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on hyvin kaunis tarina ystävyydestä, itsensä ja toisensa hyväksymisestä.

 

Käyttäjän kaikki runot