Kulje vaan (Westlife - You Raise me up)

Runoilija valerie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.5.2004
Viimeksi paikalla: 27.11.2016 9:20

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sun silmiisi hukun ja omani suljen, käyn matkaa, läpi aikojen kuljen. En tunne kipua, en tuskaa, kun aallot mua ääriin mukanaan kuskaa. Siinä seisot vierelläni, oma kaunis enkelini, minä en tieltäni turhaan eksynyt on hyvä olla tässä ja nyt.
 

Kun surettaa,
niin itke suru pois.
Kun naurattaa,
sä naura, naura vaan.

Ja kun mä nään
sun kasvos hymyyn kääntyy.
Ja katson vain sua mun ystäväin.

Sä kulje vaan
niin tiesi kyllä löytyy
Sä kulje vaan
älä katso taaksepäin.
Kun surettaa
sä muista mua silloin
Kun naurattaa
niin ilo onnen tuo. (x4)

Kun naurattaa
niin ilo onnen tuo.

Selite: 
Sanoituspeto iski jälleen XD söpöä XD
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot