Parempi?

Runoilija Verisyys

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mietin, olisiko kaikki paremmin, jos minua ei olisi olemassa?

Ajattelen, olisiko kaikki paremmin, jos en olisi edes syntynyt?

Yritä edes kuvitella maailma ilman minua, et pysty, ilman minua ei pahuus pimentäisi päätämme, ei kipu koskettaisi vartaloamme.

(Maailma ei olisi mitään ilman minua)

Selite: 
Minä = Itserakas paska x)
Kategoria: 
 

Kommentit

minä tiedän sen. mikään ei olisi mitään ilman minua, mutta niin se vain on. olen tämän jossain jo aikaisemmin julistanut, mutta sanonpahan uudestaan: ensin tulee oma napa, sitten vasta toisten varpaat.

jokainen on osa tätä käsittämättömän suurta kokonaisuutta, jonka jo yksi puuttuva palanen saa sortumaan. hienosti ajatuksen olet esittänyt:)

Tämä on todella hyvä, itsellänikin samankaltaisia ajatuksia. Ollaan yhdessa itserakkaita paskoja. x)..

suosikkeihin menee.

[kiitos arvostelusta.]

 

Käyttäjän kaikki runot