Nimetön

Runoilija Verisyys

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mitä sinä olit ennen?

Mitä minä olin ennen?

Saastaisuus, valheellisuus, irstaisuus, kunnianhimo, viha, katkeruus.

Mitä minä olen nyt?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ouu, tulipas luettua veikeä mutta samalla erityisen hieno runo ;)

ps. Hyvää synttärii vaa ;D

 

Käyttäjän kaikki runot