URHEA NUORUKAINEN

Runoilija Tahmatassukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Iloinen ja positiivinen Nalle-emo
 

Olit niin urhea ja pikkuinen,
nuorukainen ilosieluinen.
Reipas rohkelikko,
villi uskalikko..
Enkelit veivät Sinut elämänteiltä,
tuntuu kuin olisit riistetty meiltä.
Nyt enkelinä kuiskailet
ja sanot että suojelet,
siihen asti vaan,
kun taasen tavataan.

Selite: 
Kirjoitettu Ihanalle serkulleni joka poistui luotamme pari vuotta sitten.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot