Rakas mummo

Runoilija Tahmatassukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Iloinen ja positiivinen Nalle-emo
 

Ensi lumen saapuessa,
lähdit aamun sarasteessa.

Päättyi kipu, päättyi tuska,
ei kuulu vaikerrusta..

Nyt on sulla kaikki hyvin,
silti on kaipauksemme syvin.

Nuku kanssa tähtien,
lailla enkelten kauniiden.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista koskettavaa

 

Käyttäjän kaikki runot