JAKSAN, JAKSAN, JAKSANKO...

Runoilija Tahmatassukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Iloinen ja positiivinen Nalle-emo
 

Luonani on peikko,
se kuiskailee minun olevan heikko..
Kun olen yksin se nostaa päätään,
yrittää minut rauhallisuudesta häätää,
murheen ja masennuksen onkaloihin,
surun ja apeuden koti koloihin.
Vielä minulla riittää voimaa,
rauhalla ja elämän ilolla sitä vastustaa.
Vielä jaksan päättää,
ei tämä tähän jää.
Vielä jaksan yrittää,
ja peikon poies häätää.
Jaksan, minä jaksan, jaksan,
mutta kuinka kauan..

Selite: 
Masennuksen kourissa piristän ja kannustan itseäni. :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot