JÄLKEEN TÄMÄN YÖN

Runoilija Tahmatassukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Iloinen ja positiivinen Nalle-emo
 

Tämän päivän kun jaksaisin,
olis huomenna päivä taas uus..
Tämän päivän taas kun jaksaisin,
olis huomenna poissa uupuneisuus..
Yön toivon tuovan sen,
auringonpaisteen ikuisen..
Että jaksaisin jälleen arjen työn,
jälkeen tämän yön..
pelkoa, masennusta vastaan lyön,
jälkeen tämän yön..
On kaikki hyvin,
jälkeen tämän yön..

Selite: 
24.8. puolen yön jälkeen, sydän täynnä pelkoa ja uupumusta, kirjoitettu...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot