Nimetön

Runoilija elmeri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


pieni takkutukkainen peikonpoika,
haaveilee onnesta ja rakkaudesta,
etsii epätoivoisesti elämäntarkoitusta,
sitä löytämättä.
Pitää luonnosta ja musiikista,
kirjoista ja tunnelmoinnista.
Kovia kokenut, paljon nähnyt peikonpoika,
tutkii maailmaa uteliain silmin,
josko sieltä löytyisi jotain
kaunista.







---

sulje minut syliisi,
rakasta minut ehjäksi
 

huolehdit minusta,
kun olin sairas.

välitit
kun kukaan muu ei välittänyt.

pysyit luonani
kun muut lähtivät pois.

olin peloissani.
tiedän,
että sinäkin olit.

pysyit silti vierelläni,
selvisimme yhdessä.

yhdessä selviämme vastakin

Selite: 
Paikoin sangen töksähtelevää tekstiä,<br /> ehkä yritän kirjoittaa uudelleen,<br /> lopullisessa muodossaan se ei ole.<br /> <br /> Mutta<br /> <em>kiitos hänelle.</em>
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot