3 tuntia 27 minuuttia

Runoilija elmeri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


pieni takkutukkainen peikonpoika,
haaveilee onnesta ja rakkaudesta,
etsii epätoivoisesti elämäntarkoitusta,
sitä löytämättä.
Pitää luonnosta ja musiikista,
kirjoista ja tunnelmoinnista.
Kovia kokenut, paljon nähnyt peikonpoika,
tutkii maailmaa uteliain silmin,
josko sieltä löytyisi jotain
kaunista.







---

sulje minut syliisi,
rakasta minut ehjäksi
 

ne kolme ja puoli tuntia junassa,
matkalla pois luotasi

itkin koko matkan,
perillä poltin savukkeen.

en unohda sitä tunnetta
kun halasimme viimeisen kerran,
kun nousin junaan ja sinä
jäit laiturille vilkuttamaan

katsoit silmiini, näit suoraan sisääni
sanoit
"nähdään pian
'huomenna on päivä uus'
pidä huoli itsestäsi"
ja halasit viimeisen kerran

halasit pitkään
ja lujasti, kuten aina
oikean karhunhalauksen

olisin tahtonut jäädä siihen,
luoksesi, syliisi

minulla on ikävä sinua

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikeankaunista.

 

Käyttäjän kaikki runot