Voimien rippeet

Runoilija neverending dreams

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pitää aina elää kuin päivä olisi viimeinen, mutta ei murehtia huomista. Kaikenlainen arvostelu on tervetullutta :) Koitan käydä arvostelemassa takaisin.
 

Hiljaisuus murtaa huonetta
kolmatta päivää
sama tyhjä katse huoneen nurkkaan.

Levoton olo painaa
mutta ei voi liikahtaa.

Miksei kukaan edes soita?
Katkaise oravanpyörää
anna purkaa tätä oloa.

Ei auta viina, itku eikä huuto.

Nyt testaa elämä henkistä kanttia
kun on kaikki miltei mennyt.

Olisi helpompaa antaa mennä loputkin.

Joskus
on pakko käydä pohjalla
voi arvostaa taas elämää.

Mutta miten heikko räpiköi pinnalla
jos ei ole enää voimia?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä, tuskainen ja kuvaava runo!!! Tuttua. Pidän kovasti. Mutta aina "kaikki paitsi elämä on turhaa".

 

Käyttäjän kaikki runot