Ääniä eletystä elämästä

Runoilija neverending dreams

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pitää aina elää kuin päivä olisi viimeinen, mutta ei murehtia huomista. Kaikenlainen arvostelu on tervetullutta :) Koitan käydä arvostelemassa takaisin.
 

Vuosi vuodelta
elämä puhuttelee
ankarammin.

Huutelee menneistä,
kyselee narskuvaan sävyyn tulvaisuudesta.

Tuo esiin menneet pahimmalla hetkellä,
juuri kun luulit voivasi livistää
puhumattomuuden junalla.

Menee vain vaikeammaksi
toleranssia ei tule
On vain pakko
vastata eletystä elämästä.

Voiko menneille tulla kuuroksi?
Matka siihen on varmasti liian pitkä,
siihen ei myydä lippusia.

Myytkö lipun, jos sellaisen löydät?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin puhutteleva ja pohtiva samalla tyylisi toimii.hienoa jälkeä.minä kiitän.

Jokaisella on menneisyytensä. Kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot