Nimetön

Runoilija neverending dreams

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pitää aina elää kuin päivä olisi viimeinen, mutta ei murehtia huomista. Kaikenlainen arvostelu on tervetullutta :) Koitan käydä arvostelemassa takaisin.
 

Kesän palatessa
mieli antaa periksi
kuin routa
polttavan lämmön alla.

Mitä jos
alta paljastuva totuus
on talven paineessa haljennut
ruostunut tunnistamattomaksi?

Jäljellä vain
narina
haparoiva askel loskan keskellä.

Odottaako ihmettä
vai seuraava syksyä
jolloin
kylmä katkaisee
elävältä maatumisen?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot