Talvi ei viekään sydäntä

Runoilija neverending dreams

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pitää aina elää kuin päivä olisi viimeinen, mutta ei murehtia huomista. Kaikenlainen arvostelu on tervetullutta :) Koitan käydä arvostelemassa takaisin.
 

Tältäkö tuntuu

Kun talvi saapuu
piiskaten arjen raatajaa
pistävällä tihkullaan vasten kasvoja

Huomaamatta
kasvaa sen kaiken rinnalla

Yllättäen
herää tähän päivään
löytäen vierestään jonkun

Joka on lämmin väriläiskä
kaiken
kylmän arjen
hyytävän todellisuuden
keskellä

Viime hetkellä
hän
kääntää elämän
pelastaa arjen syvästä kuopasta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aah, miten lohduttava ajatus ja runo, joka saa hyvälle mielelle ja toiveikkakksi :)

 

Käyttäjän kaikki runot