Nimetön

Runoilija gmork

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kun psykedelia astuu huoneeseen, rakkaus tuntee olonsa uhatuksi ja katoaa.
 

Räpistellä pois
ihmisen sulista
Pukeutua metalliin ja valheisiin

Minä kolistellen saavuin
autioituneen taloni ikkunan alle

Valmiina unohtamaan
osasi tässä näytelmässä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot