Tyhjä arpa

Runoilija gmork

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kun psykedelia astuu huoneeseen, rakkaus tuntee olonsa uhatuksi ja katoaa.
 

Ette te minua tunne.

Ette osaa tulkita arpieni
Värikästä tarinaa mielellenne sopivaksi.

Te näette silmät
Mutta ette surua,
Suun mutta
Ette hymyä.

Sanotte, että pitää antaa anteeksi
Ja unohtaa.
Oppia elämään.

Ette te minua tunne,
Vieläkään.

Pelaan korteilla jotka
Syntymässä jaettiin.
Eikä tässä pelissä jaeta rahapalkintoja,
Ei matkoja.
Paitsi taivaaseen,
Jos olet onnekas.

Te ette osaa lukea sitä
Mitä kirjoitan.
Vaikka raapustaisin sen eteenne
Syntymättömän lapseni napanuoralla.

Sanotte, että aika parantaa haavat.

Mutta minä sanon,
Että paskan marjat.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot