väsynyt

Runoilija taskuvesku

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ei yksinäinen unta saa motto on silti "hymyä huuleen vaik pää märkänis"
 

näinä yksinäisen unettomina öinä
ajatukset harhailee tähtien taa
sieltä onnea rakkautta terveyttä etsien
niin kauas hapuilee harhailee eksyen
ei löydy rakkautta ei onnea vain hieman terveyttä
se minulle riittäisi kun sen vain sieltä itselleni saisin
silloin olisin niin onnellinen että jaksaisin rakastaa <3

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot