Äiti

Runoilija taskuvesku

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ei yksinäinen unta saa motto on silti "hymyä huuleen vaik pää märkänis"
 

Tuo hauras hento ihminen
väsynytkin jo lie

jatkuvasti sairaalassa
vielä jaksoi taistella

ei periksi halunnut antaa

toisinaan toivon menettäneenä
kertoi reissun olevan viimeinen

en uskonut

en halunnut

vaikka sen todeksi tiesin
se tuli silti yllättäin

liian aikaisin

enkä viime kerralla sanonut

SUA RAKASTAN AINA

Selite: 
äitiä kaivaten tunteita tulkitsen vaikkei sanoissani järjen häivää ilman kaipausta ei yhtään päivää <3
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot