Jaksaako

Runoilija taskuvesku

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ei yksinäinen unta saa motto on silti "hymyä huuleen vaik pää märkänis"
 

hämmästyttävän kauan jaksaa mies loputtomassa paskasuossa rämpiä
rämpiä vaan eteenpäin huomatakseen uponneensa taas paskaan korviaan myöten
sieltä taistellen sinnikkäästi nousee jälleen ja tuntee kasvoillaan raikkaan kesätuulen
jatkaa rämpimistään huomatakseen uponneensa taas paskaan korviaan myöten
jo usein tämän kokeneena raastaen repii itsensä jälleen ylös paskasuosta
tunteakseen kasvoillaan raikkaan puhdistavan kesäisen sateen
luottavaisena jatkaa taivaltaan ja pian huomaa jälleen synkkienpilvien
kasautuvan taivaalle
alkaa toivoa että löytäisinpä sen pohjattoman silmäkkeen mistä ei enää nousta voi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot