tuleva pelottaa

Runoilija taskuvesku

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ei yksinäinen unta saa motto on silti "hymyä huuleen vaik pää märkänis"
 

mies yksinäinen usvaista tietä käy
harhailee tietämättä mikä on määränpää
saapuu hän utuiseen risteykseen ja empii
empii tovin ja toisenkin
kääntyisikö suuntaan sumuiseen
vai jatkaisiko kulkua synkkään pimeyteen
vielä empii hetken kunnes
ottaa askeleen rohkean
kääntyen kohti tuntematonta
toivoen löytävänsä jotain uutta jotain hyvää
kaivaten kaikkea tuttua
minkä taakseen jätti

Selite: 
tämän hetken ajatukseni tulevasta, pelkoni tuntemattomasta, toivoni paremmasta, kaipuuni menneeseen!
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot