Eri alku

Runoilija huokaus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

There are
days when
she's a whisper
nights when
she's a scream
 

Sinun vihasi virtaa sisälläni
Se elää omalla sydämellään

Toivon että se tulisi jo ulos
Mutta minä odotan

Jos se ei vihaisikaan minua
Jos se ei löisikään minua
Jos se ei loisenakaan yrittäisi

Tappaa
Minua

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot