Little red bleeding hood

Runoilija huokaus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

There are
days when
she's a whisper
nights when
she's a scream
 

Haluan täältä helvettiin
Mutta pelkään etten kuolekaan
Minä valun pois viemäriin
Jäljelle ei jää pisaraakaan

Tällä verellä minä elän

Ja tähän vereen minä kuolen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot