Nimetön

Runoilija digss

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Koirat rakastavat ystäviään ja purevat vihollisiaan,

toisin kuin ihmiset,

jotka eivät kykene puhtaaseen rakkauteen.

Ja joiden täytyy aina sekoittaa suhteissansa rakkaus ja viha.

-Sigmund Freud-
 

Ei kukaan voi ymmärtää, kuinka tunteet sisällä myllertää.
Riepottaen ja repien, kaiken hajottaen.

Ei näitä tunteita sanoiksi voi pukea, kenelle tästä voisin edes puhua.
Oudot tuntemukset kehon valtaavat, ottavat täyden hallinnan.

Hiljaa huudan apua, vaan eipä taida kukaan mun ajatuksia osata lukea.
Käsi sydämellä pyydän apua, kun en haluaisi maahan kaatua.

Selite: 
yöllistä pohdintaa, tuntemuksia ja sen semmosia mitä nyt päässä taas oli..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot