Läheisyyden kaipuu

Runoilija digss

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Koirat rakastavat ystäviään ja purevat vihollisiaan,

toisin kuin ihmiset,

jotka eivät kykene puhtaaseen rakkauteen.

Ja joiden täytyy aina sekoittaa suhteissansa rakkaus ja viha.

-Sigmund Freud-
 

Joskus tuntu ett toinen on kaukana vaikka olisikin lähellä.

Kun fyysisen kosketuksen tunne ja läheisyyden kaipuu rassaavat mieltä,
on lähes mahdontonta väittää olevansa onnellinen.

Ilman läheisyyden tunnetta, ilman hellyyden osoituksia ei kukaan ole turvassa

siltä tunnemyrskyltä joka sisällä velloo..
..nostaen pintaan kysymyksen;

'mikä minussa on vikana?'

Selite: 
kun läheisyyden ja hellydeen kaipuu on kova, se saa tuntumaan kaiken mahdottomalta.. vaikka toinen olisikin vieressä mutta ei huomaa..
Kategoria: 
 

Kommentit

Miettinyt toisinaan samaa, kirjoittanutkin siitä mutta jättänyt julkaisematta. Sinä osasit kauniisti pukea sanoiksi.

Pidin.

 

Käyttäjän kaikki runot