Särkynyt sydän

Runoilija digss

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Koirat rakastavat ystäviään ja purevat vihollisiaan,

toisin kuin ihmiset,

jotka eivät kykene puhtaaseen rakkauteen.

Ja joiden täytyy aina sekoittaa suhteissansa rakkaus ja viha.

-Sigmund Freud-
 

Rakkaudesta sokeana, palkaksi sain
särkyneen sydämen ja mielen repaleisen vain.
Paljon hyviä hetkiä kokea sain, niitä kun mietin
itken vain.

Miksi rakkaus näin paljon voi sattua,
miksei kukaan kertonut miten voisin varautua.

Sydämen sirpaleita saan keräillä, ympäri maailman
kaikille vain koittaa hymyillä.

Kaikki sanovat, aika auttaa,
silti mietin, riittääkö se koskaan?

Selite: 
sydän on särkynyt ja sirpaleita ympäriinsä, tuskin koskaan enään palaa ennalleen.. ja aika parantaa haavat vai miten se meni. mutta kuinka kauan siinä menee :/
Kategoria: 
 

Kommentit

Kukaan ei voi sanoa, miten kauan siinä menee, mutta lopulta helpottaa.
Aika on puolellasi; pikkuhiljaa voit ottaa vastaan kipua sen mukaan, mitä juuri sinä päivänä jaksat kantaa.
Välttämättä kaikki kipu ei katoa koskaan, mutta tilalle tulee hyväksyminen ja sietäminen, joka ei enää ole niin vaikeaa.

Voimia!

On kokemuksia sydämestä särkyneestä,
voimia, sitä se selviytyminen vaati ja paljon vaatiikin. Ei se sydämestä koskaan katoa mutta kipu helpottaa ja sen kanssa oppii elämään.

 

Käyttäjän kaikki runot