Rakkauteni pakahduttaa minut

Runoilija Jackquelin

nainen
Julkaistu:
19
Liittynyt: 13.9.2023
Viimeksi paikalla: 17.6.2024 14:43

Asuinpaikka: Ulvila
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
21.3.1992

 
Suutelit minua
kauan. Olin pyörtyä.
Saat minut sekaisin
onnesta. Tahdon vain että
tiedät. Rakkauteni pakahduttaa
minut.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkauteenkin voi pakahtua, etenkin näillä helteillä.
Rakkaus pakahduttaa pienen ja hellän sydämen.
 

Käyttäjän kaikki runot