No more you.

Runoilija Coco-Diva

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 11.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Be brave little one.
 

Eihän meillä jäänyt mitään sanottavaa
eihän sanan sanaa jäänyt

Kuulin kutsusi ja saavuin luoksesi
saavuin eilen illalla

Kuiskasit korvaani
Palaa luokseni

Palaa
Palaa
Palaa

sana takoi mielessäni
sitten älysin, en tarvitse sinua.

Selite: 
Siinäpä se. voisi liittyä myös omaan elämään.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot