piano

Runoilija Coco-Diva

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 11.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Be brave little one.
 

Kuuntelen hiljaa, kun hän soittaa pianoaan
Musiikki kaikuu kauniina korvaani
Nousen ylös
Pyörähdän musiikin tahdissa pari kertaa
kunnes kaadun lattialle
Hän tulee eteeni ja siirtää hiukset naamani edestä
Tunnen märät huulet huulillani ja kuiskaan ”Rakastan sinua”.

Selite: 
Se vaan syntyi, kun aloitti kirjottamaan. Ei siitä sen enempää.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hmm, erikoinen, en tiedä.
Ehkä liiankin perinteinen, mutta pidin kyllä :)

 

Käyttäjän kaikki runot