Nimetön

Runoilija Coco-Diva

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 11.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Be brave little one.
 

Jos hän katsoisi sinua tänään uudelleen
sillä katseella
polttavan himoitsevalla
katseella

Antaisitko itsesi ilmi,
tunnustaisitko?

Jos hän katsoisi sinua tänään uudelleen
surullisella katseella
sanoisitko
mene pois
niin kuin sanoit silloin ekalla kerrallakin.

vai tunnustaisitko,
että kaipaat häntä oikeasti?

Selite: 
kaipuuta..
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienosti asetettuja kysymyksiä ja todella aiheellisia. Jos voisimme palata ajassa taaksepäin, tekisimmekö kaiken samoin vai tekisimmekö jotain toisin? Aina pitäisi miettiä niin kauan, että myöhemmin ei toivoisi voivansa tehdä saman uudelleen - mutta toisin!

 

Käyttäjän kaikki runot