Aika

Runoilija Desdemona

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 31.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Surkuhupaisa pörröpää.. =) ja enkä muuksi muutu.. :D
 

Tunti toisensa jälkeen,
elämä vilisee ohitseni.
Milloin tapaan ritarini,
joka vie minut pois elämän kurjuudesta?
Milloin tulet valkoisella ratsulla?
Milloin pelastat minut itseltäni?

Aika jatkaa kulkuaan,
elämä lipuu ohitseni.
Huomaako minua enää kukaan?
Välittääkö joku minusta?
Kuka minut nostaa takaisin jaloilleni,
että voin taas elää elämääni?

Aika kulkee,
minä jään matkasta.
Istun tässä pimeässä yksinäisyydessäni,
ja odotan..

vain sinua...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot