Rakastaa, ei rakasta?!

Runoilija Desdemona

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 31.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Surkuhupaisa pörröpää.. =) ja enkä muuksi muutu.. :D
 

En oikein tiedä kuinka sinun seurassasi minun tulisi käyttäytyä..
En ole enää niin varma tunteistani, etkä sinäkään auta minua selvittämään niitä..

Yritin saada sinut näyttämään tunteitasi, kysymällä sinulta suoraan: "onko meillä mahdollisuutta olla yhdessä..?"
Mutta vastaat vain: "ehkä jonain päivänä.."

Mitä silloin tapahtuu?
Milloin se päivä tulee?!

Ehkä olen vain kyllästynyt tähän ainaiseen odottamiseen, ja haluan unohtaa sinut..
Mutta tunteeni sinua kohtaan eivät anna minun unohtaa...

Ehkä jonain päivänä jotain ratkaisevaa tapahtuu meidän välillämme... tai ehkä ei...
Mutta minä odotan täällä sinua uskollisesti, mitä ikinä tuleekaan tapahtumaan..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot