Edes yksi yö

Runoilija Desdemona

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 31.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Surkuhupaisa pörröpää.. =) ja enkä muuksi muutu.. :D
 

Luulen, että olen rakastunut sinuun,
mutta en tohdi kertoa sinulle tunteistani,
en vielä.
Ehkä jonain päivänä sen kerron sinulle,
mutta en vielä, mutta ehkä vielä joskus.

Kunpa meille annettaisiin edes yksi yö,
jolloin voisimme oppia tuntemaan toisemme.
yksi yö, jolloin voisimme kumpikin rakastua.
Ja silloin voisin kertoa sen sinulle,
rakkaimpani, että rakastan sinua.

Kuinka voisin sinuun lähestyä?
Voi, jos minulla olisi siihen rohkeutta.
Kuinka saisin sinut tajuamaan?
Antaisin kaikkeni puolestasi,
jos vain pyytäisit.
Rakastaisin sinua ikuisesti,
jos niin vaatisit.
Tekisin kaiken mitä toivot ja enemmänkin,
jos vain sitä toivot.

Ehkä vielä joskus kerron tämän kaiken sinulle.
Ehkä vielä joskus...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivottavasti kerroit kaiken tämän. Mä en kertonut :')

 

Käyttäjän kaikki runot