aina uudestaan

Runoilija randomartist

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kaikki sanoo, kumma tyttö
 

Taas se tapahtui.
Hän tuli, sinä hymyilit, tunnustit minulle, ja minä mietin hetken aikaa.
Ehkä minun pitäisi vihdoin päästää irti.
Hellittää mieleni ote, päästää irti käsieni tiukka puristus.
Se on vaikeaa, tiedän sen jo.
Jonkin aikaa elämäni voi olla melko haikeaa.
Mutta kaikki, toivon että minäkin, jonain päivänä löytävät elämäänsä sen jonkin, josta voi pitää kiinni silloinkin, kun sielu vaihtaa olinpaikkaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot