kaipuu

Runoilija randomartist

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kaikki sanoo, kumma tyttö
 

Siihen pitäisi jo yrittää tottua,
mutta joka kerta kyyneleeni meinaavat aiheuttaa sotkua.

Siihen tunteeseen ei voi silloin mikään auttaa,
suru kuljettaa vahvasti kyynelteni lauttaa.

Se tunne on paha,
se leikkaa sydäntäni kuin terävä saha.

Mutta siitä tunteesta sen tiedän,
vain hänen kanssaan elämää siedän.

Ja tämän rakkaani,
varmasti tiedän.

Selite: 
14.3.10 jouduin kullan jättämään juna-asemalle kun itse astuin junaan
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot