palapeli

Runoilija randomartist

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kaikki sanoo, kumma tyttö
 

Luulin, etten voi tuntea niin toisia kohtaan,
mutta ensimmäistä kertaa aikoihin löysin sen.
Löysin tunteen, joka myllertää vatsan pohjassa.
Tunteen joka myllertää sen toisen vatsan pohjassa.
Ja kun kohtaamme, toivon, että olemme kuin palapeli, jonka kaikki palat ovat juuri loksahtaneet paikoilleen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot