paluu

Runoilija randomartist

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kaikki sanoo, kumma tyttö
 

Pitkään, on ollut vaikeaa miettiä asioita selvästi.
On ollut ahdistavaa olla, eikä ole tiennyt omaa tarkoitustaan.
Nyt kun sinä ilmestyit, maailmani on kääntynyt ylösalaisin.
Olet valaissut polkuni ja tuonut minut takaisin elämään.
Ja nyt, en tahtoisi viettää hetkeäkään ilman sinua.
Se sattuu kun lähden, koska tahtoisi en.
Se sattuu kun lähdet, se pimentää taivaani tähdet.
Mutta vaikka matka meitä toisistamme kauentaa, tahdon sinua aina rakastaa.

Selite: 
<3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot